Laatste dagen helaas!
Blijf op de hoogte en volg Denise
04 Januari 2011 | Costa Rica, San José
we waren gebleven bij San Antonio, van daaruit zijn we terug naar San Jose gegaan om daar een middag door de stad heen te lopen om dan vervolgens onze reis voor te zetten naar Tortuguero waar we per boot heen moesten aangezien het een soort eiland is! we hebben daar een bootexcursie gehad waarbij we veel rivierschildpadden hebben gezien.. veel kikkers gezien en hebben men moeder en ik met een costa ricaans meisje van 9 jaar gekletst, was erg moelijk aangezien wij nog niet zo goed spaans kennen.. maar was zeker wel interessant! vanuit torteguero zijn we naar Cahuita gegaan, waar we de indianenstam bribri hebben ontmoet! we hebben daar ook houtwerk gekocht! heel mooi en duur hahah! Hier hebben wij ook veel kikkers gezien! en dan wel de mooie kikkers! We hebben vlak bij onze kamer een luiaard gezien met een baby, echt zo schattig!
Dit waren onze laatste dagen geweest veel gezien en veel gebeurd.. was een hele mooi reis, zo onwerkelijk mooi, maar helaas er is een tijd van gaan..
Tot over een paar dagen!
Hasta la proxima