algemene dingentjes - Reisverslag uit New York, Verenigde Staten van Denise Jong - WaarBenJij.nu algemene dingentjes - Reisverslag uit New York, Verenigde Staten van Denise Jong - WaarBenJij.nu

algemene dingentjes

Blijf op de hoogte en volg Denise

04 Augustus 2008 | Verenigde Staten, New York

kon geen kaarten versturen want elk winkeltje die kaarten verkocht hadden geen postzegels, heb dus wel de kaarten maar geen postzegels!

die italiaanse jongen kon ik nog wel eens tegen op school en dan kletsen we ff, maar voor de rest niks hoor ma!! haha

heb al wat souveniers gekocht, icewyn voor opa de jong, en pa, en voor kevin iets van Harvard en voor ma iets van Victoria Secret haha, maar weet nog niks voor opa en oma ouwerkerk! ben nog steeds aan denken, misschien iets uit Washington DC volgend weekend, heb nog 2 weken.

de lessen zijn makkelijk, we moeten vaak in groepjes dialogen maken en voordragen aan de klas, en elke week hebben we weer nieuwe studenten, dus dat is wel gezellig, elke week weer een andere groep.

ik ga het meeste om met esther, helena luis en lorena, zij zitten ook in mijn klas alleen lorena niet, en in canada ging ik om met magda, alice julia john sebastian en olivia, en dan soms ga ik met andere klasgenoten mee zoals bo-an, ellis, andere julia en petro, erg gezellig,

maar de mensen hier zijn lelijk!! haha, heb geen enkele leuke jongen gezien, ook niet op school, bizar, maar goed..

er was een nederlandse jongen ook na canada, was wel fijn om ff nederlands te praten, want ik denk en spreek alleen maar engels, het enige nederlands is mijn smsjes en dit..

kreeg net te horen dat we woensdag pas na statue of liberty gaan en vandaag weten ze nog niet haha, zo gaat het bijna elke dag, uitleindelijk altijd anders..

voor de rest weet ik het ff niet meer!

groetjes!

• 04 Augustus 2008 - 17:30

Ma:

Het is leuk al die namen, maar uit welke landen komen ze, zijn er ook nog amerikanen bij. Hoe was het in Canada, wat heb je er verder nog gedaan? Zijn die reizen die je maakt ooknog erg duur, of is het aangepast aan studenten die niet zoveel geld hebben. De tijd gaat zeker erg snel, kan je wel slapen als het er warm en benauwd is? Wat doe jeverder nog op een dag als je school gehad hebt? Kennen ze er ook brood, of wat eet je anders buiten fastfood?

Je vader heeft het t-shirt op zijn verjaardag gedragen, heeft 's avonds tijdens de barbeque getrakteerd op champagne, en had de dag erna een stevige hoofdpijn?>?haha. Er zijn die dag nog vershillende campinggasten koffie wezen drinken, ook de ouders van Dick en stefan, die bij het meer staan met een vaste caravan. Ook zijn die mensen geweest die twee van die rot keffersvan honden hebben en dietwee jaar terug een kind in de broek gehapt heeft. Dat waren volgens mijn dezelfde honden die tegen Sabine toen zo lelijk deden.

Je hebt een kaart gekregen van Femke vanuit kreta, zij heeft ook zeer warmweer. 45 gr. Verder ga ik vannacht weer werken, en opa wist niet hoe hij een sms terug moest sturen, daar heeft hij ons voor gebeld, of wij het goed weten!!

Vorig jaar in limburg stonden toch die ouderemensen tegenover ons, deze zelfde mensen waren nu op de camping bij Henk, en vonden het een erg leuke camping.

verder zou ik zeggen nog veel plezier, maar als je nog een keer eensms stuur dan graag niet om 5.30 uur onze tijd, wij slapen graag ook iets langer als het vakantie is, haha.

groeten, en hou het rustig je ma

• 04 Augustus 2008 - 17:34

Ma:

oh ja, dat vergat ik: oma ouwerkerk houdt van prulletjes die geluid maken, dit kan voor zowel binnen als in de tuin zijn. Ik zou denken dat amerika wel een land is van prullen,het mag ook iets van glas zijn, voor in de glazenkast.

• 07 Augustus 2008 - 11:51

Tante Suze:

ik zit zomaar wat te tikken en ik kom op jou site leuk dat ik zo wat van jou zie en hoor dit is mijn reactie ik ben benieuwd of die aankomt
    groetjes Suze

• 07 Augustus 2008 - 12:15

Tante Suze:

ik heb begrepen dat ik het goed gedaan heb dus hierbij wens ik jou nog een fijne tijd in amerika

• 07 Augustus 2008 - 12:19

Ma:

hoi, waar blijf je? tante suze schrok, toen ik ineens reageerde, wist niet dat ze online was, snapt ook niet hoe ze jou gevonden heeft. Hoe gaat het, nog alles goed. Doe je Bush zaterdag de groeten van mij, gr.

• 10 Augustus 2008 - 08:13

Suze:

ik heb gelezen dat je toch wel weer naar huis wil komen ik dacht misschien vindt ze een leuke amerikaan