nog een poging tot schrijven - Reisverslag uit New York, Verenigde Staten van Denise Jong - WaarBenJij.nu nog een poging tot schrijven - Reisverslag uit New York, Verenigde Staten van Denise Jong - WaarBenJij.nu

nog een poging tot schrijven

Blijf op de hoogte en volg Denise

13 Augustus 2008 | Verenigde Staten, New York

ben ik weer, weer vroeg op om op de computer te komen!
maare ma ik snap niet helemaal wat je bedoel met MSN, ben je op men laptop geweest haha, zag het ook aan men hotmail, ookal ben ik aan de andere kant van de wereld toch zie ik alles, maar goed, hoor alles wel als ik thuis ben!!
en straat barbeque??? op een zondag??? alsof ik dat geloof!!
maare de biefstuk klinkt goed! dan weet ik dat, dat ik dat zaterdag niet ga eten in het Hard Rock Cafe!

planning aankomende dagen:
- vanmiddag souveniers shoppen
- vanavond brooklyn bridge 2e keer maar nu s'avonds, misschien ook rockefeller
- morgen coney island en broadway show Marry Poppins
- vrijdag chillen in Central Park
- Zaterdag geen idee wat we gaan doen, eten in hard rock cafe en vliegen terug na het koude kikkerland!

afgelopen toetsen die ik heb gemaak op school (elke week 1) de eerste had ik 94 punten van de 100 en de tweede 96 punten van de 100 en de derde 88 punten van de 100 en aanstaande vrijdag nog, en ja ik heb me aangemeld voor de certificaat, die krijg ik as vrijdag

ik heb 3 weken de lerares Roberta gehad, en heb eigenlijk niet echt veel geleerd, alleen sneller spreken en een beetje grammar, maar deze week heb ik les van Natasha en tot nu toe leer ik meer bij haar dan bij roberta, heb nu al een grotere vocabulaire etc. en de grammar is vrij lastig, maar dat is juist goed.
misschien komt het dat ik bij roberta niet veel geleerd heb omdat 90 % van de leerlingen geen goede uitspraak hadden, maar die had ik al blijkbaar haha, maar goed, deze week is het dus wat zwaarder maar wel weer leuker!

mijn kamergenoot vertrekt een dag na mij, en dan gaat ze terug na brazilie!

ff iets grappigs: ma, jij zegt altijd dat het een zwijnenstal in men kamer is (ik zelf zeg het ook haha) maare men roommate had vorige week ofzo een briefje achtergelaten voor mij met een excus omdat ze er een zooitje van maakt in de kamer haha.. echt grappig (neem het briefje mee voor bewijs!!) haha, vond het wel grappig, aangezien ik er ook goed in ben..
maar isadora koopt echt elke dag onwijs veel tassen en kleding en schoenen en die liggen door heel de kamer heen, iedereen heeft 1 kast om zijn spullen in te hangen, maar die gebruik ik niet (doe ik thuis ook niet, waarom nu wel?) maar goed, nu gebruikt isadora die haha, zit allebei de kasten stampes vol haha, vraag me af hoeveel ze moet bijbetalen op het vliegveld!

ga der weer vandoor!

stuur geen blog meer jullie kant op, de rest horen jullie wel als ik weer thuis ben!

Goodbye and see ya later

• 13 Augustus 2008 - 13:02

Ineke:

hey lees dat je souveniers gaat shoppen wil jij voor mij een koelkast magneet meebrengen die spaar ik namelijk als je die kan vinden en er tijd voor heb hoor.
    Ik hoor wel wat de kosten zijn als het lukt groetjes

• 13 Augustus 2008 - 14:39

Ma: