namibie - Reisverslag uit Swakopmund, Namibië van Denise Jong - WaarBenJij.nu namibie - Reisverslag uit Swakopmund, Namibië van Denise Jong - WaarBenJij.nu

namibie

Blijf op de hoogte en volg Denise

05 September 2009 | Namibië, Swakopmund

daar ben ik weer eens..

ff snel een bericht want ga zo maar eens ontbijten en dan shoppen en dan SKY DIVE maken!!!! jaja.. om 2 uur namibie's tijd wordty ik opgehaald

met het volgende bericht horen jullie of ik nog leef en of het leuk was!

maar ik was gebleven bij kaapstad!

we hebben met dag 3 heel de dag gereden in de truck over wegen waarvan je niet vrolijker van wordt.. soort tiendweg maar dan nog erger en dan met 120 eroverheen haha.. lekker shaken!

gister naar de duin 45 geweest en sousseiduinen ofzoiets haha.. weet niet precies meer maar erg mooi..

ga nu weer vandoor, misschien vanavond ga ik dit bericht nog aanpassen.. want nu helemaal men nederlands naar de knoppen haha..

wens me succes!

groetjes uit namibie!

PS: over 2 dagen de big five!!

• 05 September 2009 - 11:20

Ineke:

succes meid en leuk om je verhalen te lezen.
    groetjes

• 05 September 2009 - 14:49

Ma:

jammer dat sky dive niet doorging i.v.m. slecht weer,(of durfde je niet) maar volgende keer beter, hou je in ieder geval geld op zak voor de keuring van de auto die al gedaan is. Remblokken en remschijven waren versleten. Gevraagd te kijken naar het omhoog gaan van de temp. van de auto maar ze hebben niks kunnen vinden. Nu ga je op naar de BIG 5, kan je in ieder geval een Grote nek voor Kenji meenemen, ik weet niet of deze in je kleine rugzak past, maar anders laat je de nek maar uitsteken. Verder is hier alles oke, zo'n beetje. Kevin is gisteren aangevallen door een wespenzwerm, was aardig wat keer gestoken in gezicht en arm en been, maar binnen een paar uur al niks meer van te zien, dus hij heeft de BIG 5 al gezien, en wil deze niet nog een keer zien.Je pa wil je ook nog iets vragen, nl. of jij als je het kan vinden, een mooie body-warmer net zoiets als je pa in Egyte had gezien (die leren)mee wil nemen en voor mij een koelkastmagneet. Verder veel plezier en een goede reis. Op shoestring weten wij precies waar jij ongeveer uithang, maar in ieder geval voorlopig niet boven de Victoria watervallen, dat is pas op dag 19. Ik ga je nu proberen te bellen, want ik begrijp jouw SMS niet.
    gr.

• 05 September 2009 - 14:58

hoi,
    zoals gewoonlijk had jij je telefoon niet aanstaan, maar na nogmaals lezen was het zeker de bedoeling dat ik zou vermelden dat jij vandaag niet had sky gedived, oke bij deze dus nogmaals gedaan. Voordat jij zegt ma ga wat aan je nederlands doen, wil ik mijn fout van hierboven herstellen, dus niet dat ik ongeveer precies weet waar jij uithangt, maar de plaats waar jij zit staat per dag beschreven op Shoestring, dus weet ik waarschijnlijk beter dan jij hoe het heet, Nou ik stop ermee, ik heb nog genoeg te vragen, maar volgens mij heb jij toch geen tij om dat te lezen, dus dat horen we over ruim 2 weken wel.

gr.

• 07 September 2009 - 11:16

Ilse:

hey

jammer dat dat sky diven niet door ging.
    veel plezier met die lange nek...

gr ilse.

• 09 September 2009 - 16:40

hoi,

hoe gaat het, hoe ging het slapen in de boesboes en kanoen op de kleine riviertjes, ja ik probeer het een beetje te volgen via shoestring. Gisteren was het hier zomer 30gr. maar vandaag PET, weer eens regen. Leuk dat je de BIG FIVE ontmoet heb bij de waterdrinkplaats en in de boesboes. Ik heb bij shoestring niet gelezen dat je nog een keer kan sky-diven, maar wel bungy jumpen, op dag 19, dus volgende week een keer. Verder maken wij niet zo heel veel mee, tenminste niet het noemen waard. We hebben nog geen kaart van je ontvangen, heb je ze al wel verstuurd, of is dat niet gelukt? Ik hoop dat je mooie foto's heb kunnen maken met je nieuwe camera, ben benieuwd. Is de groep waar je mee samen bent ook leuk en je slaapmaat ook gezellig, maar ik hoop dat je geen knul ontmoet heb bij een stam vandaan, past niet zo bij de westerse cultuur hoor! haha. Verder niet zo veel meer te behapstukken, maar ik mis het lopen 's avonds, maar goed je bent al over de helft, dus geniet er nog maar van.

gr. ma

• 09 September 2009 - 16:43

Pa:

hoi,
    wil je kijken of je voor mij een body-warmer kan vinden net zoiets als in egypte, weet je nog.
    en veel plezier

p.s. ma wil een koelkastmagneet