sky diven niet doorgegaan - Reisverslag uit Maun, Botswana van Denise Jong - WaarBenJij.nu sky diven niet doorgegaan - Reisverslag uit Maun, Botswana van Denise Jong - WaarBenJij.nu

sky diven niet doorgegaan

Blijf op de hoogte en volg Denise

10 September 2009 | Botswana, Maun

zoals jullie bij de reacties kan lezen van men ma ben ik niet wezen sky diven. wij waren allemaal er klaar voor (5 van ons, 2 ervan onze reisleiders) stonden al klaar op het vliegveldje maar helaas was het te bewolkt en dus te gevaarlijki..

maar!! bij de victoria falls krijgen we een 2e poging tot sky diven, onze reisleiders gaan het uitzoeken!! en er is dus een mogelijkheid!

antwoord op de reacties: pa: als ik de bodywarmers zie dan koop ik ze maar je moet wel weten dat het hier 30 graden is en dus geen bodywarmers nodig heb haha..
ma: jij loop te ver op het schema! we zitten nu in maun en morgen gaan we met de kano's wild kamperen!

ik ga niet alles neerzetten van dag tot dag want we hebben veel game drive's gemaakt oftewel de big 5 spotten! tot nu toe de leeuw, olifant, zeebra, springbokken etc, neushoorn, giraffe en vele kleinere dieren gezien!

de groep is heel leuk en gezellig, elke avond rond 12 uur na bed en de ochtend om 5:45 opstaan... dus heel weinig slapen!! dus collega's bereid je maar voor ahah heb alleen de maandag om goed bij te slapen, wat ben ik blij dat ik de maandag nog vrij heb genomen haha..

maar goed.. heel gezellig en heel leuk!

ik moet er weer vandoor, weet niet of het nog ga lukken voor een volgend bericht.. wie weet in zambia nog..

oja, ben niet de magneten vergeten hoor!! en ineke heb ook voor jou magneten meegenomen!

als iemand nog iets wil hebben kan je beter smsen haha..

goodbye

• 10 September 2009 - 16:58

Ma:

hoi, ik loop dus voor op schema, nou ja beter voor als achter, want dan komen we je volgende week zondag te laat ophalen van het vliegveld. Maar goed ik zal niet te ver voor lopen, ik hoop dat je nog gaat genieten van je vakantie en nog de kans op sky-diven zal krijgen.
    Ik schrijf nu niet zoveel, dat hebben we vanmorgen nog gedaan. Dus de groetjes.

• 16 September 2009 - 12:58

hoi,
    bijna zit het erop, jammer he? hier is het al herfst, open haard heeft al gebrand. Kevin is momenteel werkzaam bij de gemeente Hardinxveld als vuilnisman, dit omdat daar veel zieken zijn. Geniet vooral van de laatste dagen. Ook al is sky-diven niet gelukt toch leuk dat je wel de bungee jump heb gedaan. Ik zou zeggen tot zondag en we sms nog wel.

gr. ma en aanhang

• 17 September 2009 - 18:35

hoi,
    je krijg geluk met je thuiskomst, ze geven voor zondag 24 gr. op, dus het verschil zal niet zo groot zijn.
    gr.