berichtje uit new delhi
Blijf op de hoogte en volg Denise
24 December 2007 | India, New Delhi
eerste bericht vanuit delhi,
het is er lekker warm zo'n 20 graden, heerlijk..
zal bij het begin beginnen;
eerst na shiphol en moest in een mega lange rij staan om in te checken, toen lang wachten om bagage af te geven, maar uiteindelijk in het vliegtuig!!
het vliegen stelt echt niks voor!! snap echt niet dat mensen het zo eng vinden, maar ja,
kom dus aan op het vliegveld van new delhi, had snel men bagage, en liek richting buiten en dus op zoek na de shoestring agent, maar wat bleek dus, dat die agent er niet was... en ik dus terug om nederlanders te zoeken die ook met shoestring gaan, had ze gevonden dus weer op zoek na de agent, maar hij was er nog niet, en later bleek dat hij ook helemaal niet kwam, maar goed, er was gelukkig wel een agent van koningaap, net zo\oiets als shoestring, en we mochten gelukkig met hun mee richting het hotel waar we moesten overnachten, heel gedoe dus, maar het is goed gegaan,
slaap met een meid van dezelfde leeftijd op 1 kamer en de groep is echt leuk, geen zeurmensen, we wachten momenteel nog steeds op onze agent met de rest van de groep die zo moet arriveren, en dan gaan we de stadstour doen,
vanochtend ff na een markt geweest en gewaggeld door de buurt heen,
ga nu weer van internet want kan maar 15 minuten erop...
weet niet wanneer ik er weer op ga..
maar tot zover bevalt het!!!
groetjes uit new delhi!!
24 December 2007 - 12:55
Ma:
is er al gebeld met shoestring over agent. ik zal zoveel mogelijk op deze site kijken. Ik hoop dat morgen die agent er wel is, want dan moet je uit dit hotel. -
24 December 2007 - 18:30
Marleen:
Nou lekker is dat hahaha, maar goed joh een beetje avontuur maakt het tenminste spannend. Heel veel plezier en ik hou je site in de gaten.
xxx Leen