reisagent is terecht haha - Reisverslag uit Jaipur, India van Denise Jong - WaarBenJij.nu reisagent is terecht haha - Reisverslag uit Jaipur, India van Denise Jong - WaarBenJij.nu

reisagent is terecht haha

Blijf op de hoogte en volg Denise

27 December 2007 | India, Jaipur

heey,

zal beginnen met waar ik eindigde..

die eerste dag zonder agent in delhi, hebben wij (de groep van KLM van 8 man) 2 taxi's bestelt die dan die middag bij ons bleven en ons naar de highlights van delhi brachten om te bezoeken, zoals lotustempel / rode ford en nog een paar waar ik ff niet op de namen kan komen.. was heel gezellig!! en toen waren we rond 6 uur terug in het hotel en nog geen agent te bekenen, en volgens het hotel zou hij ook pas de volgende ochtend komen, maar goed, wij gaan eten bij een mac donalds haha, wisten natuurlijk niet waar we vertrouwd konden eten, en daarna na bed...

ff over het verkeer, het is echt een chaos, continue getoeter, rijden aande linkerkant van de weg, net zoals bij engeland, maar zo bizar.. en met oversteken moet je heel goed uitkijken, want ze letten niet op voetgangers!! je moet echt rennen na de overkant van de straat en hopen dat je niet wordt overreden door auto's/bussen/moters/tuck tuck/fietsers hahah.. echt een chaos!!!

maar goed de volgende dag kwam eindelijk de reisagent en moesten een deel ophalen van het vliegveld en zijn toen doorgegaan na het ntional park van sariska, en hebben geslapen in een Paleis!!!!!!!! beetje jammer dat vaak de stroom uitviel, maar ja gelukkig dat de zaklamp bestaat haha...
de volgende ochtend hebben we enorm vroeg een jeepsafari gemaakt door het nationaal park en ze zeggen dat er 5 tijgers zijn daar, maar hebben geen tijger gezien hoor!! haha.. was erg leuk.. en zijn toen doorgereisd na jaipur..

vandaag hebben we een stadtour gehad door jaipur en hebben onderandere het amberfort bezocht waar we dus op een olifant mochten rijden... erg leuk!!
en zijn daarna rond 6 uur na een bioscoop geweest waar we een bollywood film hebben bekeken.. was nog leuk ook, ookal verstond je er niks van..

onderweg allemaal daklozen en kleine kinderen die bedelen om geld en eten, en ookal heb je ze wat gegeven toch blijven ze bij je hangen.. beetje jammer,
en natuurlijk al die verkopers van spullen, die kunnen echt aandringen, je wordt er soms echt gek van...

had nog een leuke actie bij de amberfort!!
zat samen met Fleur (meid van de groep zelfde leeftijd) een sigaret te roken buiten, en komt ineens zo'n bewaker van daar naast ons zitten, en keek raar..
dus bood hem een sigaret aan, en nam het ook aan, en dus gaf ik hem mijn aansteker om hem aan te steken, en zat me toch raar te kijken, snapte er echt helemaal niks van hahah.. dus zei hoe het werkte en hij vond dat wel grappig, toen zei ik maar dat hij hem mocht houden!! aardig van mij he!! hahah..
maar goed, later toen hij weer weg was kwamen er veel verkopers op ons af, en die bewaker zag dat en stuurde ze weg!!! en ook kinderen die bedeelde om geld stuurde hij ook weg voor ons..
wat iemand wel niet doet voor een aansteker en sigaret in dat land..

de groep is nu eindelijk compleet, en alles gaat volgens schema... morgenochtend gaan we als het goed is naar agra, weet het niet meer zeker hahah.. maar kan nu eindelijk een keer uitslapen tot half 10!! ben ik echt aan toe..

tot de volgende keer!!

• 27 December 2007 - 18:07

Je Moeder:

hoi, leuk dat je het zo naar je zin hebt, we willen geen olifant als huisdier, dus ik hoop dat je die niet meeneemt, zo ook geen indier, ook al is die tevreden met een sigaret en een aansteker. Hoe is het met je verkoudheid, heb je er daar minder last van. Het klopt dat je naar Agra gaat, maar dat is maar voor een dag. Zijn er meerdere meiden met wie je omgaat, of is het in het geheel een hechte groep. Ik hoor je niet meer over het weer praten, dus is het zeker niet zo warm, of heb je al een kleurtje. Hier gaat alles naar wens, in jouw kamer staat bijna niets meer, heb grote opruiming gehouden Ha, Ha. Het echte opruimen en weggooien doe je zelf maar. verder nog veel plezier. Heb je al kans gezien een kaart te sturen, deze zijn dan in ieder geval nog niet aangekomen.

groetjes pa en ma