Gelukkig nieuwjaar!!
Blijf op de hoogte en volg Denise
01 Januari 2008 | India, Khajuraho
gister 31 dec. 2007 heel de dag in de bus gezeten ongeveer 200 km gereden.. erg vermoeiend.. gisteravond dus oud en nieuw gevierd in het hotel.. heerlijk gegeten en daarna na buiten voor de disco!! leuke muziek, waarvan ik een cd van mee neem.. en aan de alcohol gegaan hahah.. eerst een biertje ( nou ja, was een fles van 1 liter hahah) en daarna nog een baco, en ineens ging het licht en muziek uit, en bleek dus dat het 12 uur was hahah.. hadden het niet door totdat de andere mensen elkaar gelukkig nieuwjaar gingen wensen.. dus wij ook maar... en nog ff doorgegaan tot 1 uur met dansen en drinken...
jammer genoeg moesten we vanochtend om 9 uur weer paraat staan om na de tempels te gaan van de kamasutra... erg mooi, alleen dachten we dat het veel erger zou zijn met de beelden maar viel nog best mee.. maar 3 echte rare standen gezien hahah...
was samen met marjolijn daarna de stad ingegaan van khajuraho en kwamen bij een priveschool terecht... zat een leraar van die school buiten en hebben daar ff mee gekletst, en toen ineens kwamen veel kinderen weer terug van hun picknick..
al die kinderen allemaal vragen hoe we heten en waar we vandaan komen etc... hele leuke kinderen, en toen later de hoofdmeester ontmoet en kregen wij tweeen een rondleiding op die school, erg kleine klaslokalen en ze moeten allemaal op de grond zitten.. echt bizar om te zien..
de school heet Raja Balwant Singh Higher Secondary School..
de kinderen wilden ook allemaal op de foto samen met mij, erg leuk... leuke foto's zijn dast.. als ik terug ben in nederland dan stuur ik ze de foto's op na de school, dat had ik ze belooft.. hahah..
de school moet het echt hebben van de giften en sponseringen.. krijgen niks van de regering.. dus wij hebben een donatie van 200 roepie gedaan (voor ons weinig ongeveer 4 euro maar voor hun heel veel!!) en als ik de foto's opstuur zal ik vast nog wel wat pennen etc. erbij doen... dat hebben ze daar hard nodig.. ze prten trouwens erg goed engels daar!!
daarna zijn we gaan shoppen, heb veel leuke dingen gekocht.. en toen kwam er een gozer en die vroeg of we langs zijn winkel wouden komen, hebben we dus gedaan, hele aardige gozer, hij heet samir en is een indiase moslim 24 jaar, een tijdje mee gepraat en wat gekocht bij hem, vertelde dat hij ook een winkel in italie had.. kregen zelfs drinken van hem.. toen vroeg ik of ik ergens kon pinnen bij een ATM.. dus hij liep mee daar na toe, en vroeg onderweg of ik zin had om met hem ergens te gaan eten zonder marjolijn hahah.. want hij vond me mooi hahah.. en vroeg of ik single was n dat een relatie makkelijk kan op lange asfstand hahah... jaja ma, had dus zo met een indiase moslim thuis gekomen haha.. maar het was een gladde jongen met gladde praatjes... dus nee!!!
oja, bij de tempels moesten we continue op de foto met indiase jongens van rond mijn leeftijd hahah.. en op een gegeven moment stonden wel 20 jongens rond om ons heen haha.. en vroegen of we met ze gingen lunchen.. dacht het niet!! maar wel grappig.. zijn erg in de trek bij de indiase jongens, morjolijn en ik haha.. wat hebben we er een lol om gehad zeg..
morgen moeten we om 6 uur paraat staan om dan 11 uur in de bus te zitten na varanasi om dan de volgende dag om 4 uur s'ochtends een boottocht te maken over de ganges en s'avonds weer..
de tijd vliegt echt heel snel voorbij, helaas.. bijna weer tijd om na huis te gaan..
PS: ma, wat vinden de opa's en oma's leuk?? ze hebben hier veel beeldjes van de goden en sjalen en tassen??
vingerhoedjes hebben ze nergens!!!
en de kaarten heb ik de 3e dag verzonden, dus zie wel wannneer ze aankomen..
Ada, erstaan geen foto's op.. want heb geen usb-kabel bij me.. maar je krijgt ze snel te zien als ik weer thuis ben, bereid je maar voor want heb al ongeveer 200 foto's!! hahah
meer weet ik ff niet meer te schrijven, heb eigenlijk teveel verhalen, en vergeet ze dan weer op te schrijven.. zie teveel en hoor teveel.. en weinig slaapuren hahaha..
tot de volgende keer
01 Januari 2008 - 13:45
Ma En Pa:
wat vinden ze leuk:
Oma's een sjaal
opa's beeldje/ snoep van dat land.
Als je geen tijd meer heb om op internet te gaan, dan graag het volgende:
Wil je de avond/nacht als je terug vliegt een sms sturen van het tijdstip waarop je vertrekt, dus op het moment dat je opstijgt, zodat wij weten of je vertraging heb. Stuur een antwoord hierover in een sms, zodat we weten dat je dit bericht gelezen hebt en deze goed begrijp.
Veel plezier, in de hele drukke stad Varenesi, en laat je niet onder de voeten rijden door de auto's en neem geen verkoolde resten mee van overleden en gecremeerde mensen mee. haha, en spring niet overboord als je vaart, er zwemmen misschie rare beesten in. haha
01 Januari 2008 - 14:00
Judith:
je vader en moeder hebben liever ook niet
dat een een kindje meebrengt, 50 vindt
je vader al oud genoeg maar opa..
Sorry je zult het dus echt met je foto's
moeten doen.
Verder heeft Kevin geld nodig om je auto te tanken want hij heeft de tank leeg
gereden hier. Zijn waterfiets had een
lekke band.
Veel plezier verder en we horen de
rest nog wel.
"tante" Judith