nog een berichtje - Reisverslag uit Agra, India van Denise Jong - WaarBenJij.nu nog een berichtje - Reisverslag uit Agra, India van Denise Jong - WaarBenJij.nu

nog een berichtje

Blijf op de hoogte en volg Denise

29 December 2007 | India, Agra

ma en pa, neem geen olifant en indier mee na huis hoor, wees maar niet bang!!
Zie thuis wel wat je hebt weggegooid..

zijn gister bij madhogarh geweest en geslapen in een fort.. hastikke mooi en zijn in dat dorp zelf geweest, en echt indiase dorp!! enorme gezellige mensen daar en vriendelijk, heel anders dan in jaipur en delhi..
hebben daar uitgebreid gedinerd met alles erop en eraan.. hebben traditionel kleding gedragen of te wel een saari!! leuke foto's van!! en hebben gedanst en rond het kampvuur gegeten..

nu algemeen praatje:
de kinderen in de steden zijn erg opdringerig en continue te bedelen of te verkopen, ze lopn wel eens een kwartier achter je aan en trekken aan je.. maar de kinderen in madhogarh doen dat niet, je mag ze ook geen geld of eten geven!! daar echt goed geregeld..

De groep is onwijs gezellig leuke mensen, bijna allemaal brabanders!! een gekke gezellige groep, ze zeiden ook dat het goed was van mij dat ik de knoop och heb doorgehakt om toch een groepsreis te maken..

maak nu men verhaal af, want gaan nog ff een bakkie doen in het hotel en dan weer slapen, want morgenvroeg na de Taj Mahal... en dan 6 uur rijden met de bus na orchha..

tot de volgende keer..

• 30 December 2007 - 10:33

Ada:

hoi denise,
    we hebben je gevonden!
    Nou foto s van jou in een sari lijkt me leuk. Heb nog hier gezocht naar foto s, maar die zijn er niet of doe ik het niet goed? Zo te lezen heb je het goed naar je zin, veel plezier nog!!
    Groetjes

• 31 December 2007 - 13:41

Ma En Pa:

leuk dat je het zo gezellig heb, wensen je een goed nieuwjaar, stuur opa een sms met zijn verjaardag zaterdag 0031638262699, ik ben benieuwd of ze daar oud en nieuw kennen en op welke manier dit gevierd wordt. Ik ga zo werken tot de volgende keer.