NYC!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Denise Jong - WaarBenJij.nu NYC!! - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Denise Jong - WaarBenJij.nu

NYC!!

Blijf op de hoogte en volg Denise

20 Januari 2008 | Nederland, Amsterdam

ben ik weer..

de foto's van India staan in een mijnalbum.nl en daar kan niet iedereen op kijken.. moet ff kijken hoe ik dat ga doen.. volgend weekend ga ik daarmee aan de slag! en voor de rest maak ik een mooie boek met daarbij de verhalen achter de tempels etc. maar dat gaat nog wel ff duren..

voor New York is alles bijna geregeld..
ik heb donderdag bij KLM een vliegticket gekocht.. wat trouwens veel geld was, maar ja, deze maand maar weinig uitgeven haha..
ik vlieg op 20 juli om 13.30 NL tijd en kom daar aan om 15.15 NY tijd
en vlieg terug op zaterdag 16 augustus om 21.55 NY tijd en ben in nederland op 17 augustus 11.30 NL tijd..

de school zit op 330 seventh avenue oftewel midden in Manhattan.. vlakbij Empire State Building en de Madison Square Garden, en natuurlijk heel belangrijk ongeveer 15min. met de metro zit het Central Park!!!

heb er onwijs veel zin in.. alleen duurt het nog 7 maanden, dus nog ff goed sparen om daar te kunnen leven..

tot de volgende keer!!