Gewoon omdat het kan!
Blijf op de hoogte en volg Denise
11 December 2011 | Nederland, Amsterdam
Onder het mom van "gewoon omdat het kan" ga ik voor een jaar naar het buitenland.
Nog een paar uurtjes en dan stap ik in het vliegtuig richting Australie, maar voordat ik daar aankom ga ik eerst nog een citytrip maken in Tokyo.
Ik wil alvast mijn excusses aanbieden voor de spelfouten en voor de verkeerd geschreven zinnen die ik ga maken. Ik ga geen spellingscontrole uitvoeren en ik ga hoogstwaarschijnlijk ook niet men verhaaltjes nalezen.
Vele malen heb ik de vraag gekregen wat ongeveer mijn planning is voor het aankomend jaar. Hieronder zie je de globale jaarplanning.
12-12-2011 Vlucht via Londen naar Tokyo
15-12-2011 Vlucht naar Sydney
Daar verblijf ik zowiezo t/m 2 januari. De maand januari wordt hopelijk een werkmaand.
01-02-2012 t/m 14-03-2012 6 weken Nieuw-Zeeland. Van zuid naar noord.
14-03-2012 Vlucht naar Melbourne. Grand Prix F1 is daar dan.
02-04-2012 Vlucht naar Perth. De westkust langs en weer van boven naar beneden richting Adelaide.
30-07-2012 Vlucht naar Cairns. De oostkust langs.
26-11-2011 Vlucht naar Bangkok. 2 weken in Thailand zwerven.
12-12-2012 weer terug bij af ;)
Bovenstaande data is onder voorbehoud natuurlijk. Er kan nog vanalles veranderen.
Ik denk dat mijn volgende bericht vanuit Sydney komt.
13 December 2011 - 05:37
Sabine:
Wow! Das gek! Je bent ineens weg, onderweg met je droomreis! Geniet van je reis en houd ons allen op de hoogte!
13 December 2011 - 08:02
Dais:
Ja daar sluit ik me helemaal bij aan, wel gek hoor! Maar geweldig dat je aan de andere kant van de wereld aan het kijken, meemaken en genieten bent, respect. Tot over een poossie :-) -
13 December 2011 - 10:03
Je Ma:
je heb veel geluk gehad een dag later vliegen had vertraging opgeleverd i.v.m. storm. Ben benieuwd of dat je vlug je hostel gevonden hebt in Tokyo. We wensen je een goede vlucht onze tijd donderdag ochtend 11.45 uur naar australie, laat je ons weer weten of je bent aangekomen, ik ben dan aan het werk. Veel plezier en tot schrijfs.
gr. ma/pa en Kevin, ook namens opa/oma -
16 December 2011 - 05:59
Tokyo alweer gehad? Veel foto's gemaakt? :P hahaha
Veel plezier in Sydney en lekker werken daar ;) -
16 December 2011 - 23:31
Vraag Van Je Vader:
Pa wil graag weten of alles in Tokyo goedkoper was als hier, je weet wel wat je pa daarmee bedoelt, je pa is bang dat als hij het je volgend jaar vraagd, je het dan niet meer weet, dus bij deze deze vraag via mij van je pa. Verder hier geen schokkende nieuwtjes, alles gaat zijn gangetje, eerdaags gaan we aan je kamer beginnen deze is al zo goed als leeg. Op hyves had ik geschreven dat het stil in huis is nu, maar Kevin compenseerd dat tegenwoordig, heeft ineens veel praatjes gekregen!!!!
verder veel plezier, geniet ervan, en laat regelmatig iets van je horen via de mail.
je ma -
18 December 2011 - 18:31
Mirjam:
Hey Denise,
Hoe gaat het? Hoe is het daar??? Hopelijk heb je beter weer dan hier, met al die regen en natte sneeuw.
Was Tokyo een mooie stad? Geen spleetogen gekregen? :P
Fijne tijd nog en geniet ervan!!
Groetjes Mir -
19 December 2011 - 09:36
Jessica Scheffer:
hey denise
wat gaaf dat je daar zeg ben je daar alleen of met iemand ???
ik hoor wel weer van ik hou het bij met lezen !
gr jessia -
31 December 2011 - 12:49
Sabine:
Zit je bij het operagebouw en de haven van de Australische metropool Sydney??
Ik lees net dat het daar nu 20 graden is? Goed bezig! Geniet van de nieuwjaarsviering daar! -
07 Februari 2012 - 21:28
God Bless You:
Hoi Denise,
Ik ken je niet maar als je in australie bent en je hebt geen verblijf plaats dan zou je op zoek kunnen gaan naar ywam youth with a mission. Dit is een christelijke organisatie die vast en zeker tips en tops. Voor je heeft!
God bless you