eerste week - Reisverslag uit Sydney, Australië van Denise Jong - WaarBenJij.nu eerste week - Reisverslag uit Sydney, Australië van Denise Jong - WaarBenJij.nu

eerste week

Blijf op de hoogte en volg Denise

19 December 2011 | Australië, Sydney

G'day mate,

Eerste week is alweer voorbij!
De eerste vlucht naar Tokyo was goed gegaan, heb gelukkig goed kunnen slapen in het vliegtuig waardoor mijn jetlag wel mee vielt.

Het is me ook zowaar in 1 keer gelukt om men hostel te vinden :)

Ik kwam in de middag aan, dus nadat ik gedoucht had ben ik naar Senso-ji en het Uenopark gegaan (foto's komen nog) die dag vroeg na bed gegaan. De volgende dag ben ik naar Shibapark, Tokyo tower, akihabaradistrict, Harajukudistrict, Meijiheiligdom en Yoyogipark geweest. Ik heb eigenlijk niet zoveel foto's gemaakt zoals al die japanners doen. Ik ben een paar keer gevraagd of ik op de foto wilde. Wel grappig haha.. En een student had allemaal vragen voor mij om te beantwoorden. Japanners zijn hele aardige mensen, alleen ze spreken bijna geen engels, maar met handen en voeten kwam ik er wel uit. Tokyo is wel een dure stad. Het hostel was ook wel aardig. Er waren niet zoveel mensen, want het is niet het seizoen. Maar de mensen die er waren, waren wel aardig.

Daarna door gevlogen naar Sydney. Helaas wel 2 uur vertraging, maar zoals in Australie het zeggen " Don't worry" dus heb me er niet echt druk om gemaakt.

De eerste dag heb ik niet veel gedaan, mijn kamergenootje Tammie was ook net aangekomen, dus we hebben wat eten gehaald en gekookt en daarna lekker heel de avond in de tv kamer gezeten.
De volgende dag ben ik naar Harbour Bridge en Opera House geweest. Gelukkig scheen de zon, dus ben een beetje verbrand. Daarna in de botonic garden gerelaxed. Die avond ben ik even in de crazy canaries geweest..
Dag erop beetje rondgelopen door het centrum met Anne en bij Harbour Darling (of andersom haha) geweest.
Vandaag heb ik een workshop gehad en een australische nummer. Wil je me smsen? Vraag dan naar men nummer haha! Ik heb een Taxe File Number aangevraagd en bankaccount. Ik ben vandaag ook naar een andere Hostel gegaan. Het Bounce Hostel.
Het is vandaag trouwens echt bagger weer!! Deze week blijt\ft het nog slecht, maar ik hoop dat we wel wat minder regen hebben dan vandaag! Morgen ga ik met Anne naar het Sea Acouarium toe, dus dat is gelukkig binnen.

Volgende keer zal ik meer schrijven (misschien)

Foto's komen denk ik woensdag.

• 19 December 2011 - 13:24

Tineke:

Nou je hebt al heel wat meer gedaan dan ik afgelopen week....
    Heel veel plezier en geniet ervan want een jaar is zo om.
    Zaterdag hebben we een puppy gekocht, maar die is al weer volwassen wanneer jij haar voor het eerst zal zien. Het is een boomer, dat is een deftig woord voor een vuilnisbakje....Echt een hondje voor Marit, verhaart niet dus dat is dan wel weer fijn voor mij. 20 januari kunnen we haar ophalen, spannend hoor na 4 jaar zonder hond. Dus je spullen zijn weer veilig in de Bernhardstraat.

Groetjes van ons.

• 20 December 2011 - 09:19

Ma:

hoi,

dat kan de buurvrouw wel zeggen dat je spullen veilig zijn, maar het grootste gedeelte is op de vuilstort be;and, dus inbreken voor jouw spullen heeft weinig zin, en wat er over is is in gebruik genomen, zoals laptop, auto, en t.v. en t.v.-kast en fitness fiets, dus wat blijft er dan over!!!! Trouwens ik ben niet van plan je tel.nummer vrij te geven hoor, dus wees maar niet bang dat half Hardinxveld je belt hoor. Verder gaat het hier goed, Kevin heeft al vakantie, dus rustig is het niet. Ik zou zeggen dat de volgende keer, misschien!!
    gr. ma en verdere consorte.

• 20 December 2011 - 09:29

Sabine:

Dat telefoonnummer wat bij Hoogvliet in lettertype 72 op de winkedeuren hangt bedoelt je ma denk ik! Haha!

Fijn om te lezen dat je het naar je zin hebt! Goed bezig! Wacht vol spanning op de foto's en nog meer verhalen.

• 21 December 2011 - 19:10

Ada:

he denise,

fijn dat je niet op tv geweest ben!!!! (staking Londen ;) . Verder geen nieuws van hier.
    Geniet ervan en we blijven je volgen!!!!
    groetjes van de hele fam.

• 25 December 2011 - 11:52

Sabine:

Wacht vol spanning op je nieuwe reisverslag en foto's kanarie!

Bij deze wil ik je veel plezier wensen met kerst en uiteraard een geweldig 2012, maar dat komt wel goed ;)

• 25 December 2011 - 13:18

Amy: